вторник, 1 август 2017 г.

Защо "До всички момчета, които съм обичала" да е следващото ви четиво?

Свързано изображение
photo source
Шестнайсетгодишната Лара Джийн пази любовните си писма в кутия за шапки, подарък от майка й. Но това не са писма, които някой е писал за нея, а такива, които тя е писала. По едно за всяко момче, което някога е обичала - общо пет. Когато ги пише, тя излива сърцето и душата си и казва всичко, което никога не би се осмелила да изрече в реалния живот, защото писмата й са предназначени едниствено за нея. И така до деня, в който неясно как, тайните й любовни писма биват изпратени по пощата до своите получатели...

Прочетох „До всички момчета, които съм обичала“ на Джени Хан на най-подходящото за това място – по време на почивката ми на морето. Точно преди да замина се притеснявах как не разполагам с нито една лека романтична история, подходяща за плажа, когато изд. Ибис ме изненадаха приятно с тази книжка, за което съм им много благодарна! Вече знаех какво ще е следващото ми четиво.

„До всички момчета, които съм обичала“ е доста популярна в Америка от няколко години насам и се радвам, че вече я има и на българския пазар. В настоящата публикация смятам да ви предоставя няколко причини защо именно тази книга да бъде следващото ви четиво!

ЛЯТО Е!
Свързано изображение
photo source:
Кога, ако не сега, ще можете да се насладите истински на тази отпускаща история. Именно лятото (а и ваканциите по принцип) е най-подходящото време човек да се отдаде на заслужен отдих с една поглъщаща история, която без да се усети, е преполовил; която не иска да свършва, но все пак иска да разбере как ще приключи.

ЛЮБОВ!
Книгата на Джени Хан е романтична, откъдето и да я погледнете. Така че ако сте особено влюбчиви – е, ще имате „проблем“... тук момчетата не са малко, а не е много трудно да ги заобичате. Вмъкнете се в любовния живот на шестнайсетгодишната Лара Джийн, за да разберете какво означава същинска катастрофа!

СЕМЕЙСТВО!
Връзката между сестрите Сонг - Лара Джийн и двете й сестри: по-малката Катрин и по-голямата Марго, е очарователна, а взаимоотношенията им са наистина интригуващи. Любовта към баща им е впечатляваща! 

КОРЕЯ!
Ако си падате по корейската култура, то тази книга без съмнение ще ви се хареса – тъй като главната героиня е наполовина корейка, често се споменават корейски ястия и традиции.

ХАРИ ПОТЪР!
Въпреки че заема миниатюрна част от сюжета, не мога да не спомена препратките към „Хари Потър“, които толкова ме зарадваха! Изглежда авторката е почитател хехе!

ДЕТАЙЛИ!
Авторката е обърнала голямо внимание на малките неща - това може би не би си харесало на някой, които си търски напрегната история с бързо развиващ се сюжет, но на ценителите на малките, а всъщност толкова важни неща в живота, това само би се сторило очарователно! Предупреждавам, че четейки книгата, има реална опасност да огладнеете!

Свързано изображение
photo source
"До всички момчета, които съм обичала" е перфектното лятно четиво, което може да се опише само с израза по-сладко от шоколад... Книгата е част от трилогия и аз лично нямам търпение да разбера какво предстои да се случи със сестрите Сонг и с тяхното момчешко обкръжение, затова предполагам, че няма да мога да устоя и да не прочета останалите две книжки още сега!

6 коментара:

  1. Много се радвам, че книгата ти е харесала, напълно съм съгласна за всичко изброено. Определено е книга идеална за лятото. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Радвам се, че споделяш мнението ми за книгата (:

      Изтриване
  2. Ооо, прекрасна публикация ! ^^ Определено вече съм убедена, че е крайно време да посегна към книгата :)

    ОтговорИзтриване
  3. Убедена съм, че книгата съвсем скоро ще бъде прочетена! Страхотен пост! Благодаря за надъхващата публикация!!😜😜💗

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз ти благодаря за думите! Сигурна съм, че книжката много ще ти хареса <3

      Изтриване