петък, 12 февруари 2016 г.

The Book Cake Tag

Здравейте, видях този толкова сладък таг и понеже много ми хареса, реших да го направя,  за основна снимка оставям моята любима торта - Тирамису.

Брашно - Книга, която започна малко бавно, но после бързо те грабва? 

"Домът на Мис Перигрин за чудати деца" започна доста заинтригуващо макар и леко мудно. Историята се разви по-късно отколкото се надявах, но въпреки това интересът не ме напусна до самия край.

Маргарин - Книга, чието резюме е много завладяващо?
Анотацията на "Връзка"  от Рейнбоу Роуъл е написана много завладяващо и с голямо нетърпение очаквах да попадне в ръцете ми. Една доста по-различна история от "Фенка" и "Елинор и Парк", харесва ми много. Скоро очаквайте ревю.

Яйца - Книга, която мислеше, че ще е кофти, но се оказа доста добра?
Не мога да се сетя за такава - рядко се случва да започна да чета, книга, която смятам, че няма да ми хареса. Списъкът ми от заглавия, които изгарям да прочета и без това е безкраен.

Захар - Сладникава книга?
"Фенка" на Рейнбоу Роуъл е много сладка книжка и си спомням, че докато я четох, моментално ми се подобряваше настроението и въобще не исках да я оставя.

Глазура - Книга, която покрива всеки елемент, който харесваш - забавни моменти, екшън моменти и др.?
Всяка една част от поредицата "Хари Потър" покрива всичките ми изкисквания за книга и съвсем искрено мога да ги нарека перфектни за моя вкус - фантастичен свят, изграден тъй реално, безстрашни герои, приятелство и безгранична лоялност, любов, тайни... и разбира се, злодеи!

Пръчици - Поредица, към която се обръщат за повдигане на настроението, когато имаш нужда от това?
Всички части от трилогията "Скъпоценни камъни" на Керстин Гир, също като "Фенка", успяват да подобри настроението ми за отрицателно време.

Черешката на тортата - Любимата ти книга от тази година до този момент?
"Алена кралица" е любимата ми книга от прочетените през 2016г. със прекрасната си главна героиня и неочакваните си обрати!

3 коментара:

  1. Поздравления за страхотната статия ❤ както и всички останали ❤

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за страхотната статия ❤ както и всички останали ❤

    ОтговорИзтриване