неделя, 14 февруари 2016 г.

Valentine's Day Book Tag

Valentine's Day Book Tag


Здравейте! По случай празника на любовта a.k.a "Свети Валентин" имам удоволствието да направя този тематичен таг и благодаря на Мари, че ме тагна <3




1.Любимата ви двойка – Искате да имате такава връзка.
Ако трябва да избирам, то определено бих се спряла на Кат и Ливай от "Фенка" на Рейбоу Роуъл - една от най-сладките двойки, за които съм чела.

2.Връзка, която не се е получила. Вие искахте те да се съберат, но това така и не се е случило.

Вероятно мисля като повечето, но на първо място поставям Марго и Куентин от "Хартиени градове". До самия край очаквах, че двамата ще се съберат и се разочаровах, когато не се случи, но все пак в това се крие и философията на цялата книга.

3.По кого сте си ,,падали’’. Независимо от персонажа.
Гидиън де Вилърс от "Скъпоценни камъни". Да, знам, постъпките му са меко казано ужасни, но... Също и Драко Малфой (е, тук може би Том Фелтън има роля хаха).

4.Най-ужасната връзка. Винаги сте искали двойката да се раздели, защото те са твърде различни и според вас не си подхождат.
Деймън и Кейти от "Обсидиан" - книга първа от поредицата "Лукс". На мнението съм, че противоположностите се привличат (както и във физиката), но тези двамата просто не можех да ги възприема като двойка.

5.Вашият любим любовен триъгълник.
Без любовният триъгълник (или четириъгълник) в "Алена кралица" - между Мер, Кал и Мейвън, историята определено нямаше да бъде същата, затова мога да го нарека любим.

6.Вашата любима трагична любовна история. Нещо като Ромео и Жулиета.. ( и без спойлери. )
Колебая се между "Вината в нашите звезди" и "Всички наши места", но по-скоро ще посоча първата, защото по-силно ме разчувства. 

Това бе моят пост, посветен на Деня на влюбените. Надявам се да ви е било интересно и пожелавам весело прекарване на празнуващите!

Тагвам ПавлинаТеди и Съни ^^

5 коментара:

  1. И аз обвинявам Том Фелтън :дд Избрала си много хубав нюанс на розовото, страхотен е. Много добри отговори. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаряя ти:) А що се отнася до розовия цвят - той е заслуга на Мари ^^

      Изтриване